O nama

vodeni val | o nama
Dobrodošli!

Zahvaljujemo što ste odabrali našu web stranicu. Tvrtka smo čiji su poslovi vezani uz vodoinstalaciju, sanitarije, keramičarske radove te suhu gradnju odnosno poslove sa kanuf materijalima.

Stečenim iskustvom i kvalitetnim radom na izvođenju i održavanju instalacija vodovoda i kanalizacije, koristeći pritom tehnologiju renomiranih proizvođača, stekli smo povjerenje naših klijenata. Naš primarni zadatak je obaviti svoj posao stručno i kvalitetno u što kraćem vremenskom roku a na zadovoljstvo naših klijenata. Svjesni smo toga da se sami promoviramo putem naših obavljenih usluga i radova te se stoga i trudimo da naši klijenti budu zadovoljni-što nam je i osnovni cilj.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi čemo se maksimalno potruditi prilagoditi Vama, dati Vam savjet ili pronaći pravo rješenje na obostrano zadovoljstvo, te pružiti Vam profesionalnu uslugu po jedinstvenim cijenama.

Reference:

Tvrtka Vodeni val svojom kvalitetom izvedbenih radova, stručnim djelatnicima, i krajnjim korisnicima garantira izuzetnu kvalitetu krajnje izvedbe.

Osposoobljenost i educiranost naše tvrtke, dokazana je na brojnim objektima, na kojima smo izvodili radove Naša želja i potreba je suradnja sa što više poslovnih partnera, pa također želimo to isto i sa Vama, jer naš uspjeh je što više kvalitetno izvedenih radova, odnosno što više zadovoljnih poslovnih partnera.

VODENI VAL | vodoinstalacije, sanitarije, keramika


Moto tvrtke

Mi smo mobilni tim koji će prihvatiti poziv u bilo koje doba dana. Naglašavamo da ne razlikujemo sitni popravak ili preinaku instalacije od uvjetno rečeno većeg posla.

Profil našeg poslovanja je maksimalno pružanje usluga našim klijentima koje postižemo kvalitetnom suradnjom s našim kooperantima pri izvođenju svih vrsta radova.


Naša obaveza

Našim klijentima osiguravamo nabavu asortimana za kupaonice, sanitarije te keramičke pločice po izuzetno povoljnim cijenama preko naših dobavljača. Radujemo se suradnji sa Vama.

Tvrtka Vodeni val svojom kvalitetom izvedbenih radova, stručnim djelatnicima, i krajnjim korisnicima garantira izuzetnu kvalitetu krajnje izvedbe.


Sva prava pridržana © Vodeni val d.o.o. / 2011. godina VODENI VAL | vodoinstalacije, sanitarije, keramika